Χρηματοδότηση της Δράσης

Ο προϋπολογισμός της δράσης θα οριστικοποιηθεί μετά τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης του παρόντος Σχεδίου και τη συλλογή των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η χρηματοδότηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί από κονδύλια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ. Οι Ανάδοχοι που θα κληθούν να υλοποιήσουν το έργο θα προκύψουν μετά από διαγωνιστικές διαδικασίες οι οποίες θα προχωρήσουν μέσα στο 2008.

2 comments ↓

#1 athanasios on 02.28.08 at 5:16 pm

καλή δυναμη και κουραγιο ! το πρόγραμμα απο ότι βλέπω έχει σπόνσορα την ΕΕ ? πώς θα περπατήσει ?? όπως και τα action plant ? με την υπερβολική γραφειοκρατεία και τυπολατρεία που υπάρχει σε ότι χρηματοδοτήται απο κοινοτικους πόρους ???
καλη η ε.ε. κάνει προσπάθειες να ξυπνήσει η προοδευτική και επιστημονική πλευρά της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά πλάγια και με επιχειρήματα μας λέει (ΟΟΣΑ – ) ΑΥΞΉΣΤΕ ΒΡΕ ΈΛΛΗΝΕΣ τις κρατικές δαπάνες για την παιδεία !!!!
Μειώστε τις δαπάνες για την παραπαιδεία και την φροντηστηριοποίηση όλης της εκπαιδευτικής διαδικασιας είτε αυτή ειναι σε επιπεδο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Η’ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗΣ Η’ ΛΥΚΕΙΑΚΉΣ Η’ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

#2 Harachi on 03.14.15 at 3:37 pm

You’ve got it in one. Codu’nlt have put it better.

Leave a Comment